Sales

Korte of langdurige trajecten. Van het opstellen van een compleet plan van aanpak tot tijdelijke, maar concrete salesondersteuning of uitvoering.  

Onze ondersteuningsprojecten zijn divers. Net als u en uw product is ieder traject van ons uniek en maken we graag een voorstel op maat.

annemarie nieuw zittend

Hierdoor werken we altijd intensief samen met onze klanten en is een intensief persoonlijk contact van ons met u, uw klanten en/ of uw medewerkers  altijd een belangrijke schakel in het totale salesproces.

Wij vormen vaak een extra radartje in het bestaande saleswiel, voegen de extra factor toe waardoor de resultaten verbeteren.

En verder onder andere:

Heeft u regelmatig het gevoel even vast te lopen? Bent u toe aan een volgende stap, maar is een heel traject niet nodig, maar even ‘sparren’ wel? Met ons inspiratie abonnement kunt u, tegen een inspirerend tarief, 5 keer met ons áan tafel’, op momenten wanneer u eraan toe bent Want iedere ondernemer heeft weleens een sparingspartner nodig.

Duidelijk en laagdrempelig, gewoon om daarna de mogelijkheden weer duidelijk te hebben en zelf de volgende stappen te kunnen zetten.

Kortom; wij denken met u mee en komen graag praten over de mogelijkheden en waar u het meest mee gebaat bent.

Op deze manier bieden we altijd een traject dat past in en bij uw organisatie. Een traject dat niet alleen zorgt voor verkoopresultaat, maar vaak ook resultaat geeft in andere bedrijfsonderdelen. Want als de organisatie groeit, groeit de omzet van het bedrijf mee, en andersom ook natuurlijk!